Configurarea canapelelor, fotoliilor și a colțarelor

  1. cote la comandă - configurații personalizate cât mai potrivite pe spațiul dvs.
  2. mostre pentru culorile de piele naturală sau stofă prin curier rapid direct la ușa dvs.
  3. asistență la configurare

Mare parte din colecțiile de canapele și colțare prezente la noi pe site au o structura modulara foarte versatilă și sunt configurabile în funcție de dimensiunile și opționalele dorite de dvs. Astfel trebuie sa identificati nevoile dvs, cum ar fi colecția dorită, canapea sau colțar, din piele naturală sau stofă, cu extensie sau recliner ori cu spațiu depozitare. La unele colecții sunt disponibile: tetiere reglabile (sprijin cap), poliță pivotantă de tip push-up pentru laptop, extensie, recliner, container depozitare dar și brațe de diferite forme. La colecțiile care au disponibile module ce pot ajuta la configurarea colțarelor și a canapelelor găsiți aceste module ca produse finite, dar doar în secțiunea ce poartă numele acelei colecții sau consultați broșura ori lista completă de prețuri pentru acea colecție.

După aflarea dimensiunilor necesare și a opționalelor dorite dar și identificarea colecției cu designul cel mai apropiat gustului dvs. se poate trece la configurare. Dacă lucrați cu persoane specializate în amenajarea completă a spațiului vă putem pune la dispoziție (pentru mare parte din colecții) fișiere 3D pe care arhitectul le poate folosi la simularea și randarea schițelor, sau ne comunicati dimensiunile și opțiunile dvs. iar noi facem o schiță pe care o modificăm până se potrivește perfect cu dorinta dvs.

cusatura in contrast      cusatura in contrast

Trebuie să alegeți colecția de piele naturală, culoarea și specificată cusătura - doar daca doriti sa fie in contrast. Dupa cum puteți vedea și în pozele de mai sus, cusăturile se pot personaliza să fie în contrast. Consultati secțiunile de culori:

    Product added to wishlist
    Product added to compare.