Minibar

care este cea mai nouă și efigientă tehnologie la minibar ?

Variantele termoelectrice Peltier sunt cele mai eficiente energetic și cele mai silențioase - ajung la performanța de zero (0) decibeli (dB). Nu au elemente în mișcare ce pot induce uzură.

ce temperatură menține un minibar ?

Cele mai performante pot coborâ până la teperatura de 6°C - 7°C în funcție de mediu și de respectarea instrucțiunilor de instalare unde un factor important reprezintă fluxul de aer pentru ventilare.


Minibarul pentru hoteluri și pensiuni de tip mini frigider - confort la îndemâna oaspeților. Oferiți-le posibilitatea de a savura gustări și băuturi răcoritoare direct din confortul camerei lor, fără a fi nevoiți să o părăsească. Cu un design modern și versatil, minibarul se integrează perfect în orice decor interior. Eficiență energetică și funcționare silențioasă de chiar zero decibeli sunt caracteristicile cheie ale minibarului nostru incorporabil, care nu necesită întreținere și nu produce vibrații. Reprezentând un element profitabil pentru afacerea dvs., minibarul nostru este de asemenea ideal pentru utilizare diversificată - perfect pentru instituții medicale, cămine studențești, echipament de răcire în săli de conferințe și birouri.

Product added to wishlist
Product added to compare.